Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Расписани јавни позиви за младе и НВО

Расписани јавни позиви за младе и НВО

04.04.2023.

Град Зворник расписао је јавне позиве за (су)финансирање омладинских програма и пројеката и за (су)финансирање програма и пројеката удружења грађана и фондација за шта је у градском буџету планирано укупно 60.000 КМ.

На јавне позиве могу се пријавити организације, удружења и фондације  које су испуниле законске обавезе о упису у судски регистар, регистар министарстава и регистар Града Зворника.

Комисија за утврђивање приједлога програма и пројеката удружења грађана и фондација и Комисија за утврђивање приједлога омладинских програма и пројеката на крају мјесеца априла, маја, јуна, јула, августа, септембра и октобра разматраће приједлоге који су пристигли у периоду између два засиједања. Коначну одлуку о програмима и пројектима који ће бити (су)финансирани из градског буџета доносиће градоначелник.

Јавни позиви отворени су до 31. октобра 2023. године или до утрошка средстава предвиђених буџетом за текућу годину.

Комплетна документација по јавним позивима може се доставити поштом на адресу: Град Зворник, Светог Саве 124, 75400 Зворник или лично на протокол Града Зворник са назнаком: „за (су)финансирање омладинских програма и пројеката“, односно „за (су)финансирање програма и пројеката удружења  грађана и фондација“.

Јавни позиви и потребни обрасци могу се преузети на званичној интернет страници Града Зворника. Позиви су објављени и на огласној табли Града Зворника.

У градском буџету укупно је за (су)финансирање програма и пројеката удружења грађана и фондација предвиђено 40.000 КМ, а максималан износ појединачних средстава која се додјељују је 10.000 КМ. За (су)финансирање омладинских програма и пројеката планирано је 20.000 КМ, док је максималан износ појединачних средстава 5.000 КМ.

Pin It on Pinterest

Share This