Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Расписан нови Јавни позив за финансијску помоћ незапосленом родитељу четворо и више дјеце

Расписан нови Јавни позив за финансијску помоћ незапосленом родитељу четворо и више дјеце

02.11.2022.

Министарство породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске расписало је нови Јавни позив за исплату финансијске помоћи незапосленом родитељу четворо и више дјеце у Републици Српској који ће бити отворен до 31. децембра 2022. године.

На интернет страници министарства може се погледати текст новог (поновљеног) Јавног позива и преузети образац захтјева. За појашњења у случају евентуалних нејасноћа, као и за помоћ приликом попуњавања захтјева суграђани се могу обратити у Градску управу Зворник, канцеларија бр. 12, лично или путем телефона број 056/232-233.

Услови јавног позива остали су исти, а из Министарства напомињу да корисници који су већ остварили ово право пријавивши се на јавни позив који је био отворен од 21. септембра до 21. октобра текуће године не треба поново да се пријављују.

„Влада Републике Српске жели на овај начин да пружи могућност свим незапосленим родитељима четворо и више дјеце, који ће у међувремену стећи услове за пријаву на јавни позив рођењем дјетета, али и онима који су имали формално правне препреке приликом пријаве на претходни јавни позив, да остваре право на исплату финансијске помоћи у износу од 750 КМ“ – наведено је на интернет страници Министарства породице, омладине и спорта.

Pin It on Pinterest

Share This