Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Расписан јавни позив за финансирање спортских организација и удружења у 2024. години

Расписан јавни позив за финансирање спортских организација и удружења у 2024. години

05.01.2024.

До 31. јануара текуће године отворен је јавни позив за расподјелу средстава из буџета града Зворника за финансирање и суфинансирање спортских организација и удружења у 2024. години.

Средства се додјељују спортским удружењима, спортским клубовима и појединцима са подручја града Зворника с циљем финансирања, односно суфинансирања трошкова редовних дјелатности и спортских такмичења у овој години. Буџетска ставка намијењена за потребе овог позива износи 800.000 КМ.

Приликом конкурисања на Јавни позив неопходно је доставити попуњене обрасце бр. 1 и бр. 2, као и пратећу документацију прописану овим обрасцима. Обрасци се могу преузети на интернет страници града Зворника https://gradzvornik.org/sport/ или лично у канцеларији број 12.

Одлуку о додјели средстава спортским клубовима доноси Скупштина града Зворника, а на приједлог Комисије за спорт и културу, након спровођења Јавног позива. Финансијски и наративни извјештај о утрошку средстава корисници су дужни поднијети до 31. јануара за претходну годину, а град Зворник путем Комисије за надзор намјенског утрошка средстава врши контролу над истим.

Pin It on Pinterest

Share This