Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Расписан Јавни конкурс – суфинансирање вантјелесне оплодње

Расписан Јавни конкурс – суфинансирање вантјелесне оплодње

16.06.2023.

Град Зворник расписао је Јавни конкурс за додјелу новчаних средстава за суфинансирање трошкова једне процедуре вантјелесне оплодње за шта је у градском буџету планирано 25.000 КМ.

Право на додјелу новчаних средстава имају брачни парови који су већ користили три процедуре асистиране репродукције на терет средстава Фонда здравственог осигурања  Републике Српске или који су самостално финансирали двије процедуре вантјелесне оплодње из сопствених средстава. Такође они који су имали двије неуспјешне процедуре на терет обавезног здравственог осигурања признате од Фонда здравственог осигурања Републике Српске и једну неуспјелу процедуру финансирану из сопствених извора, те парови који конкуришу за процедуру донације репродуктивног материјала без обзира на број урађених претходних поступака.

Брачни парови морају имати пријављено пребивалиште на подручју града Зворника најмање 12 мјесеци прије предаје захтјева.

Потребна документација и захтјев могу се доставити непосредно у Шалтер сали Градске управе Зворник или поштом на адресу Градска управа града Зворника, Одјељење за привреду и друштвене дјелатности, ул. Светог Саве бр. 124.  

Јавни конкурс је отворен до 30. новембра текуће године или до утрошка планираних средстава, а објављен је на огласној табли и званичној интернет страници Града Зворника: https://gradzvornik.org/konkursi/.

Pin It on Pinterest

Share This