Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Улица Браће Југовић код Б-блокова у наредних 60 радних дана добиће потпуно нов изглед. У њој су почели радови који подразумијевају замјену дијела водоводне и канализационе мреже, те асфалтирање цијеле саобраћајнице у дужини од 140 метара, израду тротоара и сливника.

У овој улици која је била у јако лошем стању накупљала се кишница и стварала је проблеме становништву које ту гравитира.

Вриједност радова који се финансирају из градског буџета је 117.000 КМ.

Реконструкција улице изнад градског Стадиона, као и Вратоломачки пут са замјеном водоводне и канализационе мреже, изградња паркинг простора на простору Б-блокова и код зграде С-44, уређење паркиралиште код зграде Шумарства и простора између зграда Центар 3 и 4 и Дома омладине, те реконструкција платоа на коме се налазе споменици за погинуле борце ВРС у протеклом отаџбинском рату и у Другом свјетском рату такође су неки од пројеката који ће бити реализовани у овој години.     

На овај начин наставља се пракса Градске управе да се сваке године реконструише неколико зворничких улица. У прошлој години слични радови изведени су између осталог у улицама Радничка, Рибарска и дијелу улице Симе Перића. Зворничани су добили и лијеп плато испред Основне школе „Свети Сава“ и Основне музичке школе, а претходних година фонтану са зеленилом и клупама.

Pin It on Pinterest

Share This