Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Прве пријаве у апликацији „Грађанска патрола“
Прве пријаве у апликацији „Грађанска патрола“

У првих десет дана рада мобилне апликације „Грађанска патрола“  евидентирано је 25 пријава грађана, од чега за три није надлежна Градска управа града Зворника или градска јавна предузећа. До сада је већ ријешено 10 пријава, док је 12 у процесу рјешавања.

„Грађанска патрола“ је апликација путем које можете пријавити комуналне проблеме, у потпуности је бесплатна, анонимна и доступна на платформама Play store и App store. Апликацију је потребно скинути на мобилни уређај, направити три фотографије или видео не дужи од 30 секунди и послати надлежној служби путем исте. Свака пријава мора да садржи категорију, дио града и адресу.

Апликацију прилагођену Граду Зворнику је донирао ДиВиСи Солушнс кроз пројект „Паметни градови ка дигиталној трансформацији градова у БиХ“. Пројекат се реализује кроз партнерство са компанијама Ланако д.о.о, ДиВиСи Солушнс д.о.о. у оквиру развојног програма који спроводи Њемачко друштво за међународну сарадњу (ГИЗ) у име Савезног министарства за економску сарадњу и развој СР Њемачке (БМЗ), у сарадњи са удружењем Бит Алијанса.