Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Туристичка организација града Зворника реализовала је промотивни филм о Зворничком језеру у оквиру пројекта „Управљање сливом ријеке Дрине на западном Балкану (WBSRDM)“. 

Према ријечима в.д. директора ТОГЗ-а Иване Ђокић Милановић Зворничко језеро представио је  један од наших најпознатијих блогера и путописаца данашњице Роберт Дацешин (Рио приче са путовања) који путем друштвених мрежа има на десетине хиљада пратилаца. 

„Кроз промотивни филм „Упознајте Зворничко језеро са Робертом Дацешином“ промовисани су садржаји које нуди Кајак кану рафтинг клуб „Дрина“ Дивич, хотел „Видиковац“, као и регистровани смјештајни објекти Вила „Оаза“ и кућа за одмор „Дрински конак“ у Зелињу. Приказане су занимљивости везане за средњевјековне тврђаве Ђурђев град и Кушлат, као и неке интересантне приче које употпуњују боравак сваког туристе- рекла је Ђокић Милановић.

Она је додала да су кроз пројекат обезбјеђене и професионалне фотографије Зворничког језера, као и кампања на друштвеним мрежама која ће бити спровођена у наредном периоду, а све у циљу привлачења што већег броја туриста на нашу дестинацију.

Пројекат је реализован посредством Владе Републике Српске, а средствима Свјетске банке.

Филм се може погледати на линку https://www.youtube.com/watch?v=QWZTc473-Y0

Pin It on Pinterest

Share This