Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Друштво библиотекара Републике Српске награду „Ђорђе Пејановић“ за најбољу библиотеку Републике Српске у 2020. години додијелило је зворничкој библиотеци. Тим поводом градоначелник Зворника Зоран Стевановић уприличио је пријем за све запослене у овој јавној установи.

„ЈУ Народна библиотека и музејска збирка још једном је у Зворник донијела признање, а то је резултат тимског рада, у коме су учествовали сви запослени,“ истакла је Нега Стјепановић, директорица ЈУ Народне библиотеке и музејске збирке.

Директорица Стјепановић се захвалила запосленима за сво залагање у претходном периоду. „Они су својим знањем успјели да књигу преселе из реалног у виртуелни свијет  организиујући различите онлајн радионице. Ми смо у току ванредног стања на нашој опреми израђивали визире за медицинско особље. Ово признање је уједно признање за наш град, за нашег градоначелника који свесрдно подржава рад библиотеке“.

„Захвалност велика нашој градској библиотеци. То је једна реномирана установа, која има своје име и презиме и која је одшколавала и навикла читању многе генерације наших суграђана. Желим им још пуно успјеха у раду који им предстоји. Град ће свакако бити подршка у будућности, а од њих очекујемо да буду подршка свим нашим суграђанима који желе, воле и хоће да читају,“ нагласио је Зоран Стевановић, градоначелник Зворника.

Уједно, градоначелник Стевановић позвао је најмлађе Зворничане да читају књиге, али не преко интернета или таблета, већ да их држе у руци и доживе невјероватна искуства.

Pin It on Pinterest

Share This