Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Пријем за малишане и почетак Дјечије недеље у Зворнику

Пријем за малишане и почетак Дјечије недеље у Зворнику

02.10.2023.

У оквиру обиљежавања Дјечије недеље у Градској управи града Зворника организован је пријем за најстарију вртићку групу дјечијег вртића Наша радост. Након разговора са градоначелником Зворника Бојаном Ивановићем и сарадницима, малишани су свечано положили заклетву. Лазар Филиповић из дјечијег вртића нови је градоначелник Зворника у Дјечијој недељи 2023. године.

„Драге колеге, налазимо се пред заједничким задатком, а с истим циљем да обезбиједимо нашим малишанима двориште за игру у склопу објекта нашег вртића у Б-блоковима,“ рекао је Лазар.

Дјечији вртић „Наша радост“ има три објекта и тренутно уписаних 477 дјеце. Пријем за малишане у Градској управи града Зворника организује се од 2017. године.

„Данас симболично предајемо кључ града нашим малишанима да управљају њиме наредних седам дана, а наша обавеза јесте, након што смо чули њихов експозе, да ове њихове жеље претворимо у стварност и направимо амбијент у којем они желе да одрастају. Млади су будућност, а улагање у њих је сигурно улагање у свјетлију будућност. Град Зворник је задњих година значајно улагао како у младе тако и у образовање, и ја се надам да ћемо и убудуће улагати и више, и јаче и боље,“ истакао је Бојан Ивановић, градоначелник Зворника.

Дјечија недеља у Зворнику обиљежава се под мотом „Другарство чувајмо, љубав његујмо“ и у наредних седам дана биће организовано више различитих активности како у вртићу, тако и у школама.  

Pin It on Pinterest

Share This