Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Пријем за џудисте „Српског сокола“
Пријем за џудисте „Српског сокола“

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић уприличио је данас пријем за џудисте „Српског сокола“ који су се са државног првенства БиХ вратили са медаљама.

Градоначелник се захвалио тренерима, предсједнику клуба и такмичарима, истакавши да овај клуб и његови чланови годинама остварују сјајне резултате.

„Градска управа ће и даље чинити све што је могуће да се услови за њихове тренинге поправљају. Обавеза нам је свима да ове младе људе усмјеравамо у здравом правцу, да бављење спортом схвате као још једну обавезу у њиховом одрастању и да сутра буду здрави и добри чланови овог друштва. У свим спортовима мора постојати велико одрицање, од предсједника клуба, тренера, економа, дјеце, њихових родитеља. Велика је то обавеза, уз тренинге и одласци на бројна такмичења, све се то мора испоштовати, али тај ентузијазам и та енергија коју ти људи имају је за свако поштовање и дивљење и захваљујем се свима. Сви су они годинама у овом спорту, желим им да наше младе суграђане подижу онако како су њих њихови тренери подизали, те су данас сјајни људи. Хвала нашим младим шампионима и свима који доприносе њиховим успјесима.“  

Предсједник клуба Драган Божовић захвалио се градоначелнику и Градској управи на пријему и помоћи коју пружају џудистима Српског сокола.

„Ова година нам је почела одлично, освојили смо много медаља. Истакао бих Николу Радивојевића који је првак БиХ у конкуренцији кадета чиме се квалификовао на Свјетско и Европско првенство. Такође, Николина Јасиковац је била првакиња БиХ у конкуренцији старијих пионирки и она се директно квалификовала на Првенство Балкана. Сви остали који су били други изборили су пласман на Првенство Балкана. Захвалио бих се и тренерима, радимо скоро свакодневно по 2-3 сата са дјецом, а дјеци захвалност што вредно раде, слушају нас и праве дивне резултате.“  

Никола тренира од шесте године и вишеструки је првак БиХ и Републике Српске. Рекао је да за своје резултате дугује захвалност тренерима,родитељима, али и Градској управи.

Николина каже да је џудо спорт који је заволела највише, а тренира двије године. Тренери су добри и са њима је, додаје, лијепо радити.

Милица Тијанић џудо тренира шест година, ове године је освојила треће мјесто на Државном првенству, али ће наставити још вредније да ради са жељом да освоји још боље резултате.

Pin It on Pinterest

Share This