Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

У Зворнику је данас презентован систем обједињене наплате кроз који се издаје један рачун за све комуналне услуге-водовод, канализацију, топлану, комуналну накнаду, чистоћу и друге услуге.

Предности система обједињене наплате су мањи трошкови слања рачуна, мањи трошкови евентуалних судских поступака, могућност повезивања са главном књигом финансија преко интернет сервиса за свако комунално предузеће, достављање различитих обавјештења уз рачуне који се могу генерисати из  система, мање оптерећење буџета, сви производи и услуге су на једном рачуну, успостављање базе података као јединствена база локалне заједнице и подршка концепту паметног града, уштеде у хардверској и софтверској инфраструктури и друго.

Систем омогућава да корисник са корисничким именом и шифром приступа преко портала својим рачунима, уплатама, дијаграму потрошње.

Директорима предузећа „Водовод и комуналије“ и „Зворник-стан“, као и начелницима надлежних градских одјељења и служби приказане су и кључне карактеристике система, његови бенефити, како функционише, искуства из других градова.

Pin It on Pinterest

Share This