Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Прелиминарне ранг листе за студентске стипендије  

Прелиминарне ранг листе за студентске стипендије  

22.02.2022.

Прелиминарним ранг листама за додјелу студентских стипендија у школској 2021/22 години обухваћено је 205 студената и то сви студенти са просјеком преко 8,5 који испуњавају услове Конкурса, сви вуковци који испуњавају услове Конкурса, сви студенти са сметњама у развоју или без оба родитеља који су конкурисали, сви студенти из категорије дјеца погинулих бораца и ратних војних инвалида и студенти из категорије слабог материјалног стања. На прелиминарној ранг листи је и првих 10 студената са ранг листе мастер студија, као и још осам студената из различитих категорија  којима су стипендије одобрене по одлуци градоначелника.

За ову намјену буџетом Града Зворника планирано је 200.000 КМ. Студентима са просјеком преко 8,5, студентима прве године факултета који су били вуковци у средњој школи, студентима са сметњама у развоју или без оба родитеља и на мастер студијама биће исплаћено 1.000 КМ, односно по 100 КМ током 10 мјесеци. 

За студенте из категорије дјеца погинулих бораца и ратних војних стипендија износи 500 КМ, а за студенте слабог материјалног стања 300 КМ и биће исплаћене једнократно.

Прелиминарне ранг листе објављене су данас на огласној табли и званичној интернет страници Града Зворника, а рок за приговор је седам дана.

Pin It on Pinterest

Share This