Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Преко 30 учесника на 13. Златним рукама Зворника
Преко 30 учесника на 13. Златним рукама Зворника

На зворничком шеталишту отворена је традиционална манифестација „Златне руке – Зворник 2022“.

До 20:00 часова до када је предвиђено да траје Зворничани и гости из других градова имаће прилику да виде ручне радове израђене техникама старих заната, сувенире Зворника и разне друге, уникатан накит, корпе и ташне, производе од меда, ароније, мелеме, креме, сапуне и друго.

Директор Туристичке организације града Зворника Ивана Ђокић Милановић истакла је да се ова изложба народних рукотворина која има продајни карактер одржава 13. пут, те да је ове године одзив мало већи у односу на претходне године и има преко 30 излагача.

„Поред наших суграђана и креативних Зворничана имамо част да угостимо излагаче из Бијељине, Бањалуке, Источног Сарајева, Малог Зворника, Љубовије и Београда. Овдје су изложене народне ношње, везене, ткане, хеклане ствари, тако да се кроз ову манифестацију чува и традиција нашег краја, али је ово, прије свега, јако лијепа прилика за размјену идеја, искустава и дружење.“  

Ђокић Милановић је истакла да је сваки догађај који се одржава у току летњих мјесеци допуна туристичке понуде града тако да сви они који дођу у Зворник и кроз овакве манифестације могу да лијепо и угодно попуне своје вријеме, као и да је оно што се данас презентује свакако предмет туристичког интересовања.

Организатор „Златних руку –  Зворник 2022“ је Туристичка организација града Зворника.