Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Представљен Јавни позив за додјелу бесповратних средстава из Челенџ фонда

Представљен Јавни позив за додјелу бесповратних средстава из Челенџ фонда

04.03.2020.

04.03.2020. године

У организацији Развојне агенције Републике Српске и и Градске управе данас је у Зворнику одржан инфо дан на коме је представљен пети Јавни позив за додјелу бесповратних средстава из Челенџ фонда.

Марко Какућа из Развојне агенције Републике Српске рекао је да на позиву могу да учествују сви регистровани пословни субјекти с тим да они који своју дјелатност обављају најмање шест мјесеци могу да конкуришу за средства до 10.000 евра, док зрели пословни субјекти који  дјелатност обављају преко двије године могу да конкуришу за средства до 30.000 евра, с тим да  минимално властито учешће од стране апликанта мора бити 50 посто.

„За ова средства могу да конкуришу предузетничке радње, комерцијална газдинства, задруге и привредна друштва са иновативним производима, процесима или услугама.“

Јавни позив је отворен до 24. марта 2020. године.

Челенџ фонд је успостављен у оквиру пројекта „Челенџ ту ченџ“ који финансира Влада Шведске путем своје амбасаде у БиХ и Шведске агенције за међународни развој, а реализују га  Развојна агенције Републике Српске и Сарајевска регионална развојна агенција. Партнер у пројекту је регија Остерготланд из Источне Шведске.

Pin It on Pinterest

Share This