Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Позив за младе из Зворника да се пријаве на онлајн радионицу и освоје новчане награде

Позив за младе из Зворника да се пријаве на онлајн радионицу и освоје новчане награде

17.11.2021.

Млади Зворничани узраста од 13 до 19 година имају прилику до 13. децембра да се пријаве за eUPSHIFT онлајн радионицу и освоје новчане награде од 3.000 КМ.

Наиме, тимови састављени од троје до петоро младих који у својим локалним заједницама уоче неки проблем, уз подршку ментора и тренера, учиће како да осмисле рјешење проблема и такмичиће се за новчане награде које ће им помоћи да реализују своја рјешења.

Позив је упућен нарочито младим људима из маргинализованих група као што су припадници ромске популације или других етничких мањима, млади с инвалидитетом, без родитељског старања, те из породица ниског социо-економског статуса да се пријаве за учешће у радионици која ће бити одржана од 13. до 20. марта 2022. године.

Пету eUPSHIFT радионицу у БиХ имплементира Хуманитарна организација “Genesis Project” у сарадњи са УНИЦЕФ-ом у БиХ кроз пројекат “Јачање здравствене и социјалне заштите у БиХ у одговору на Ковид-19” уз финансијску подршку УСАИД-а у БиХ.

Све информације укључујући и о зум инфо сесијама које ће се реализовати док је отворен позив за пријављивање можете пронаћи на линку као и на фејсбук и инстаграм страницама.

Прилику да ријеше неки локални проблем на сјевероистоку Републике Српске поред Зворничана добијају и млади из Бијељине, Шамца, Братунца, Фоче и Вишеграда.

UPSHIFT је иновативни програм креиран у склопу УНИЦЕФ-ове Канцеларије за иновације који комбинује водеће приступе за развој, друштвену иновацију и предузетништво како би се оснажили омладина и адолесценти да постану друштвени иноватори и предузетници. У БиХ се спроводи од 2019. године и то у склопу пројекта Дијалог за будућност који је реализован од стране организација УНЕСКО, УНИЦЕФ и УНДП.

Pin It on Pinterest

Share This