Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Позив привредницима да доставе листу својих производа и услуга за промотивну кампању

Позив привредницима да доставе листу својих производа и услуга за промотивну кампању

07.04.2020.

07.04.2020. године

Привредна комора Републике Српске покренула је кампању „Купујмо домаће-сачувајмо радна мјеста“ у оквиру пројекта промоције домаће производње под називом „Наше је боље“.

Циљ кампање је да се утиче на свијест потрошача о значају куповине домаћих производа и услуга. На тај начин јачамо привредна друштва Републике Српске, задржавамо постојећа и отварамо нова радна мјеста, издвајамо више новца за пензије, болнице, школе,  што је у вријеме ширења вируса корона и његовог утицаја на приведу од изузетне важности.

Планирано је да наредни корак буде промоција домаћих производа и услуга, кроз прецизно навођење асортимана производа наших привредних друштава, јер нам је свима познато да потрошачи у Републици Српској, на жалост, још увијек не препознају производе произведене у Републици Српској.

Позивамо привреднике са подручја Града Зворника да нам доставе листу производа које њихово привредно друштво производи, односно, услуга које пружа на адресе електронске поште:  zvornik@teol.net и darko.stefanovic@gradzvornik.org.

Pin It on Pinterest

Share This