Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Позив породицама са троје и више дјеце да се пријаве за „Поносну картицу“ и привредницима и предузетницима да се укључе у пројекат  

Позив породицама са троје и више дјеце да се пријаве за „Поносну картицу“ и привредницима и предузетницима да се укључе у пројекат  

08.05.2023.

Град Зворник и Фондација „За породицу“ потписали су у сриједу, 3. маја, Уговор о реализацији пројекта „Пријатељи породице“ захваљујући којем ће свим породицама са подручја Зворника које имају троје или више дјеце, од којих је бар једно малољетно, бити омогућено да постану власници Поносних картица РС.

Мајка, односно један од родитеља или старатељ треба да се јаве у Градску управу Зворник, канцеларија бр. 12. како би се, потпуно бесплатно, пријавили. Од документације потребна је само лична карта на увид.

Истовремено позивамо предузетнике, привреднике, пружаоце јавних услуга, спортске организације и друге да постану партнери пројекта тако што ће омогућити одређене попусте на своје услуге или робе овим породицама. У Републици Српској до сада се укључило преко 250 привредних субјеката  у пројекат, а сви стичу низ погодности преко Фондације, од маркетинга до давања и уступања напредних технолошких алата за пословање.

Град Зворник годинама спроводи мјере пронаталитетне политике како би нас било више и како би породицама економски помогли. Ово је још једна од таквих мјера у којој и друштвено одговорни привредници, предузетници и други могу дати свој допринос. Потрудимо се заједно да употребна вриједност зворничке Поносне картице за вишечлане породице буде што вреднија!

На међународни дан породице, у понедељак, 15. маја, у 12:00 часова планирано је уручивање Поносних картица РС и промовисање партнера пројекта који се до тада пријаве када ће имати прилику и да потпишу уговор са предсједником Фондације „За породицу“.

Више информација можете прочитати на https://zaporodicu.org/ , а овдје можете прочитати позивно писмо градоначелника Зворника Бојана Ивановића упућено онима који дају услуге или робе да се укључе и постану поносни пријатељи пројекта.

Pin It on Pinterest

Share This