Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић и вд директора Републичког секретаријата за расељена лица и миграције Марко Аћић потписали су у недељу, 04.10.2020. године у Зворнику уговор о суфинансирању инфраструктурних пројеката на подручју Зворника.

 „Град Зворник има успјешну сарадњу са Републичким секретаријатом и ми у граду тренутно имплементирамо неколико пројеката. Недавно је формирана Комисија за избјеглице на бх. нивоу, која ће ускоро расписати јавни позив на који ће се моћи пријавити локалне самоуправе. Такође, ускоро ћемо увести у посао изабраног извођача који је прошао на тендеру Републичког секретаријата за изградњу зграде од 34 стана у оквиру ЦЕВ2 пројекта у Каракају“, истакао је Марко Аћић вд директора Републичког секретаријата за расељена лица и миграције. 

Градоначелник Зоран Стевановић изразио је захвалност Секретаријату на досадашњој сарадњи и свим пројектима који се реализују. „Очекујемо да до краја октобра потпишемо још неколико уговора којима ћемо рјешавати проблеме избјеглог и расељеног становништва на подручју Зворника. Очекујемо да ће у овом мјесецу почети и изградња стамбеног објекта у Каракају за смјештај наших грађана који су тренутно у баракама, и надамо се да ће та зграда бити завршена почетком 2022. године“, изјавио је Зоран Стевановић, градоначелник Зворника.

Потписани Уговор односи се на асфалтирање и реконструкцију локалног пута Клиса – раскрсница за Пантиће у износу од 55.000 КМ.

Pin It on Pinterest

Share This