Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

27.03.2020. године

Регистровани пољопривредни произвођачи са подручја града Зворника, који су извршили ажурирање и кориговање података о сјетвеним површинама, могу од понедељка, 30. марта, преузети захтјев за остваривање права на регрес за дизел гориво за прољећне и јесење радове.

Корисници ове подстицајне мјере Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде регресирано дизел гориво моћи ће да купе по малопродајној цијени умањеној за износ регреса од 0,60 км/л код овлашћених дистрибутера нафте и нафтних деривата.

Уз поштовање мјера заштите у циљу спречавања ширења вируса корона пољопривредници захтјев могу преузети у Градској управи – канцеларији бр. 5 и у Мјесној канцеларији Пилица. За лица старија од 65.година то могу извршити чланови породице или друга лица, уз обавезну  личну карту регистрованог носиоца пољопривредног газдинства на кога се то право односи.

На територији града Зворника право на регресирано гориво има 100 регистрованих пољопривредних произвођача који по том основу могу преузети 40.048 литара дизел горива.

Ово право на регресирано може се остварити до 31. октобра ове године.

Pin It on Pinterest

Share This