Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Почео седмодневни Љетњи базар

Почео седмодневни Љетњи базар

02.08.2022.

Уочи званичног отварања Зворничког љета 2022 данас је на градском шеталишту почео Љетњи базар који ове године окупља само израђиваче са подручја града Зворника.
Према ријечима директорице градске Туристичке организације Иване Ђокић Милановић своје рукотворине и производе изложило је 18 Зворничана.
„Овдје се могу видјети и купити различитим техникама ручно рађени украси, вез, хеклане и штрикане ствари, домаћи сапуни и креме, накит, торбе и још много тога. Ове године одлучили смо да на Љетњем базару дамо прилику само нашим локалним израђивачима да се промовишу, тако да немамо госте из других градова иако је било заинтересованих.“
Љетњи базар ће трајати седам дана, а 5.августа шеталиште ће се претворити у слатку Улицу меда јер ће зворнички пчелари изложити пчелиње производе.
„Ово је још један садржај у оквиру Зворничког љета и љетњег базара који организујемо у сарадњи са Удружењем пчелара „Багрем“, а Улицу меда имаћемо и 7.августа. Очекујемо да своје производе излози 11 медара“.
Ђокић Милановић позвала је суграђане и све госте који током Зворничког љета буду у нашем граду да обавезно посјете и Љетњи базар сваког дана од 14:00 часова до 21:00 часа. Она је додала да ће туристички Инфо центар радити цјелодневно од 2.до 8. августа гдје ће заинтересовани моћи добити све информације о нашем граду, туристичкој понуди, манифестацијама.

Pin It on Pinterest

Share This