Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Почело 22. Зворничко љето

Почело 22. Зворничко љето

02.08.2023.

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић отворио је вечерас 22. Зворничко љето.

Са љетње бине поред ријеке Дрине он је Зворничане и госте из других градова позвао да се друже током седам дана и уживају у програму који је за њих припремљен.  

„Ово је једна прелијепа традиционална манифестација која се одржава већ 22 пут. Траје седам дана који су попуњени са добрим програмом и ову прилику користим да Зворничане и људе из регије позовем да  погледају садржаје нашег Зворничког љета, да се друже, уважавају и уживају и надам се да се и следеће године видимо на овом истом мјесту у исто вријеме.“

Градоначелник се захвалио спонзорима без којих, како је истакао, не би било могуће организовати Зворничко љето на оваквом нивоу.

Величанствени ватромет уљепшао је прво вече традиционалне манифестације, након чега је концерт одржао Сергеј Ћетковић.

Он се захвалио на позиву и гостопримству, напоменувши да је ово његово прво Зворничко љето и први солистички концерт у Зворнику.

„Ми следеће године славимо 25 година, тако да ће вечерас Зворник слушати добру музику, добар репертоар и оно што увијек носимо са собом је кофер пун љубави. Желим да сви пјевамо заједно и да памтимо ову ноћ поред ријеке Дрине.“

Поред вечерњих концерата током седам дана Зворничког љета биће организовани и дневни догађаји као што су „Људи и мостови“, туристичка шетња, „Зворнички котлић“, биоскоп на отвореном, регата, Меморијални шаховски турнир „Боро Вукајловић“, гусларско вече, док од првог дана траје  Љетњи базар, те Палетина ликовна колонија.

Зворничко љето се завршава 8. августа када ће бити обиљежена крсна слава града Света Петка Трнова.

Pin It on Pinterest

Share This