Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Почели Дани Српске у Србији – Зворник представља слободну зону

Почели Дани Српске у Србији – Зворник представља слободну зону

22.09.2021.

У Привредној комори Србије у Београду данас је одржана конференција „Инвестициони потенцијали Републике Српске“ у оквиру манифестације „Дани Српске у Србији“.  

На конфренцији су представљене слободне зоне у Градишци, Приједору, Зворнику и Требињу, а министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекосалв Петричевић говорио је о предностима инвестирања и пословања у Републици Српској, те о новом законском оквиру подршке предузетништву.

Учесницима конференције обратили су се и предсједник Владе Српске Радован Вишковић, министар финансија Србије Синиша Мали, предсједник Привредне коморе Србије Марко Чадеж, те директор представништва Републике Српске Млађен Цицовић.

„Дани Српске у Србији“, коју Представништво Републике Српске у Србији ове године организује по девети пут, трају од 22. до 29. септембра 2021. године. Манифестације ће бити организоване у Београду, Новом Саду, Кушевцу, Краљеву, Шиду, Крагујевцу, Кикинди, Зрењанину, Сечњу, Нишу и Суботици.

Комплетан прогграм можете погледати овдје: http://predstavnistvorsbg.rs/pdf_dokumenti/2021/program_dana_srpske_2021.pdf?fbclid=IwAR1SSsBU7fe7n-QP9tLqOHCz4pY9tjIYW8HxYG5sNd-nQYCyDemd4ttSTTk

Pin It on Pinterest

Share This