Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

13.02.2020. године

Туристичка организација града Зворника у сарадњи са „Поштама Српске“ Радна јединица Зворник отворила је у шалтер сали овог предузећа прву мобилну сувенирницу и инфо центар.

Директор ТО Славица Андрић рекла је да је ово прва од пет предвиђених мобилних сувенирница које ће Туристичка организација отворити.

„Према Стратегији интегрисаног развоја града Зворника планирано је да на прометним тачкама отворимо још најмање четири мобилне сувенирнице и инфо центре и на тај начин остваримо што ефектнију промоцију града и допринесемо повећању туристичког промета. Примера ради,  много је туристичких група најчешће из Азије и Европе, које праве паузу у неком од зворничких угоститељских објеката. Они и њихови пријатељи представљају потенцијалне туристе  у будућем периоду, а како су најчешће временски ограничени битно је  омогућити им да у тим објектима набаве промотивне проспекте, мапе и брошуре о нашем граду или неки сувенир –  рекла је Андрићева која је напоменула да су до сада сувенире и све потребне информације туристи могли да добију само у Туристичком инфо центру који се налази у склопу Туристичке организације.

Андрићева је истакла да Туристичка организација планира да спроведе и едукације за запослене у пошти и у одабраним објектима са циљем правилног и квалитетног функционисања успостављених инфо центара и сувенирница.

Мирослав Васиљевић из Пошта Српске изразио је задовољство због реализације овог пројекта, као и очекивање да ће и у другим општинама и градовима бити отворене овакве мобилне сувенирнице са циљем промоције града, као и Пошта Српске.

У мобилној сувенирници изложени су магнети, привјесци, кутијице, сатови, роковници и друго са мотивима града које је израдила Рада Лазаревић из Каракаја. Она је рекла да јој је драго да на овај начин може да представи свој град, али и свој рад.

Pin It on Pinterest

Share This