Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Отворен позив за младе-прилика да добију 3.000 КМ

Отворен позив за младе-прилика да добију 3.000 КМ

13.09.2022.

Од 12. септембра  до 2. октобра текуће године отворен је позив за учешће у 6. АПШИФТ (UPSHIFT) радионици за све младе у Босни и Херцеговини узраста од 13 до 19 година.

Радионицу проводи Хуманитарна организација „Генезис Проџект“ (Genesis Project) у сарадњи са УНИЦЕФ-ом кроз пројекат „Јачање здравствене и социјалне заштите у БиХ у одговору на КОВИД-19“, уз финансијску подршку УСАИД-а.

Радионице које ће се одржати од 1. до 4. децембра намијењене су младим људима у тимовима од три до пет чланова који су у својим локалним заједницама уочили неки проблем и желе да раде на његовом рјешавању. Посебно се охрабрују да се пријаве на позив млади из маргинализованих група као што су припадници ромске популације, млади с инвалидитетом, без родитељског старања и из породица ниског социо-економског статуса.

Кроз радионице и уз подршку ментора и тренера, тимови ће имати прилику да уче како се осмишљава рјешење проблема и такмичиће се за новчане награде од по 3.000 КМ помоћу којих могу провести своја рјешења.

У периоду док је позив отворен биће одржано осам зум инфо сесија гдје ће сви имати прилику да сазнају више о самом програму и о начину пријављивања.

Термини и линкови за зум инфо сесије и пријава за радионицу налазе се на интернет страници UPSHIFT-а https://upshift.ba/. Све потребне информације могу се наћи и на страницама:

Фејсбук: https://www.facebook.com/upshift.bosnia.herzegovina

Инстаграм: https://www.instagram.com/upshift.bosnia.and.herzegovina

Pin It on Pinterest

Share This