Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Стефан Јањић и Вељо Тијани данас су се, испред организатора турнира „Зворник 3х3 стритбол тур“ (streetball tour), који је одржан 3. и 4. јула, захвалили Градској управи и градоначелнику Зорану Стевановићу на подршци коју већ три године пружају у одржавању овог турнира.

„Данас смо овдје да се захвалимо на томе, јер смо свих година препознати од стране Градске управе без које не би било могуће организовати ову спортску манифестацију на оваквом нивоу – рекао је Јањић на пријему код градоначелника.

Замјеник градоначелника Бојан Ивановић честитао је на добро организованом и успјешно реализованом турниру.

„Једним овако изврсним турниром промовисан је наш град, али и наша регија. Градска управа је организаторима на томе захвална, а данас смо се договорили да ће овакав спортски догађај у наредним годинама имати још значајнију подршку од нас.“

Тијанић је градоначелнику уручио Плакету за посебан допринос, афирмацију и развој манифестације.“

Јањић је напоменуо да је на овогодишњем турниру који је регионалног карактера било 16 екипа међу којима и неке које су у првих 50 на ФИБИ-ној ранг листи што је, истакао је он, велики успјех.

„Имали смо и актуелне шампионе из Србије која је водећа нација тренутно у свијету у 3х3 баскету. Учествовале су и зворничке екипе, а циљ нам је да у наредном периоду оформимо једну озбиљну екипу у нашем граду која ће имати капацитет да се такмичи и на регионалном и на европском нивоу.“

Pin It on Pinterest

Share This