Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Одржана завршна приредба зворничких предшколаца

Одржана завршна приредба зворничких предшколаца

29.05.2023.

Дјеца, рођена 2017. године, укључена у 17 група предшколског програма града Зворника одржали су завршну приредбу у Рекреативно спортском центру.  Према ријечима Вукомира Станковића, директора Јавне установе дјечији вртић „Наша радост“ сама приредба изазива велику срећу и задовољство како код запослених и дјеце, тако и код родитеља који прируствују оваквој презентацији знања.

„Овдје пред нама је 250 дјеце, оног најљепшег што Зворник има. Сваке године организујемо приредбу како би дјеца показала оно што су учила током цијеле године, али не само знање, већ да покажу свом граду, родитељима, васпитачима своју љубав и поштовање. Ово је уједно прилика да им пожелимо срећан пут у наставку њиховог животног путовања, а родитељима да их наставе чувати као и до сада. Захваљујем се и васпитачима на пожртвованом раду, али и Градској управи која иза нас стоји сво ово вријеме“.

Градска управа финансира у потпуности предшколски програм који у Зворнику траје цијелу школску годину. У име Градске управе града Зворника присутне је поздравио Милош Томић, замјеник градоначелника.

„Град Зворник улаже много у стварање добрих услова за живот сваког појединца. Када је ријеч о најмлађима, ми смо поносни јер ево више од 10 година финансирамо предшколску наставу за наше најмлађе и по томе смо међу најбољима у Републици Српској. Данас наши малишани завршавају једно безбрижно животно доба и од септембра постају школарци. Зворник је град који има чиме да се дичи, јер ми у нашу дјецу улажемо. Финансирамо предшколску наставу, стипендирамо студенте, суфинансирамо превоз за ученике, награђујемо најбоље ђаке, освајаче медаља,“ рекао је Томић.

Сви присутни предшколцима су пожељели лијепо дружење и да се током љета припреме за најљепше ђачко доба које их чека од септембра.

Pin It on Pinterest

Share This