Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Одржана манифестација Цртамо свом граду

Одржана манифестација Цртамо свом граду

17.05.2023.

У главној градској улици данас су малишани Дјечијег вртића „Наша радост“ на традиционалан начин честитали Дан града Зворника. Дјеца су са кредама у боји цртали цвјетиће, кућице, сунце, кружиће и све друго из своје маште и околине на начин како то они виде.  Као и увијек, био је ово весео скуп наших најмлађих суграђана који су са радошћу шарали по улици, тротоару, огради.

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић дружио се са њима, а на њихов позив и цртао.

„Ово је једна од најљепших манифестација која се одржава поводом рођендана нашег града. Цртајући своме граду малишани шаљу и поруке које ми одрасли морамо да препознамо и да се трудимо и радимо да сутра њихове жеље испунимо како би њихово одрастање било што љепше и безбрижније. Користим ову прилику и да се захвалим свим запосленим у Дјечијем вртићу „Наша радост“ на свакодневном раду и труду да пруже квалитетне услуге нашим суграђанима.“

Директор вртића Вукомир Станковић рекао је да, као и сваке године, малишани на свој начин исказују љубав према свом граду честитају му рођендан.

Он је истакао да дјеца данас, осим што показују све оно што у овом узрасту знају да нацртају, показују и како се лијепо друже, као и радост због данашњег догађаја.

Свом граду је цртало око 150 малишани од млађе до најстарије вртићке групе.

Pin It on Pinterest

Share This