Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Одржана 7. Улична трка 

Одржана 7. Улична трка 

19.05.2023.

Поводом Дана града Зворника данас је у улици Светог Саве одржана Улична трка на којој је учествовало око 1.000 такмичара.

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић поздравио је учеснике  и пожелио им срећу.

„Присуство великог броја наше дјеце и омладине данас и овдје показује да је Зворник град младих, град спорта и да је исправно што свих ових година издвајамо значајна средства за развој спорта, спортских клубова и манифестације попут данашње и то ћемо радити и у наредном периоду. Неки од њих данас су добили награде, али сви су побједници“- рекао је градоначелник.

Славица Мандић из Атлетског клуба Зворник истакла да је најљепши начин да се честита празник свом граду када се на једном мјесту сусретну младост и спорт.

„Захваљујем се градоначелнику што пружа несебичну подршку у одржавању овакве манифестације која је препозната као значајна за све. Поред тога што на овај начин честитамо свом граду рођендан, ова манифестација је јединствена, јер даје могућност да свако, било којим спортом да се бави, у њој учествује.“

У зависности од узраста трчало се од 50 до 600 метара. Такмичили су се дјечаци и дјевојчице предшколци, из свих разреда зворничких основних школа и средњошколци, а међу гостима су били представници атлетских клубова из Бијељине, Власенице и Крупња.

По три најбржа такмичара у свим категоријама награђени су пригодним наградама, а најмлађима је медаље, дипломе и поклоне уручио градоначелник Ивановић.

Прије почетка Уличне трке чланица Првог зворничког пјевачког друштва “Изворник“ Анђела Кулић отпјевала је химну Моја Република.  

Уличну трку организовао је Атлетски клуб Зворник под покровитељством Града Зворника.

Pin It on Pinterest

Share This