Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Одржан састанак Савјета за безбједност саобраћаја града Зворника

Одржан састанак Савјета за безбједност саобраћаја града Зворника

08.02.2024.

Савјет за безбједност саобраћаја на путевима на подручју града Зворника, одржао је данас редовну сједницу на којој су разматрана актуелна питања и проблематика у оквиру дате области.

Тренутно је акценат усмјерен на реализацију пута Зворник – Шћемлија – Глумина, представљена је идејна траса пута и анализирани су радови овог пројекта за наредни период. Упоредно са овим пројектом, припрема се изградња новог паркинг простора у Б-блоковима у оквиру кога ће бити изграђено и дјечије игралиште, а почетак реализације за исти се очекује у најкраћем периоду.

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић који је предсједник Савјета, истакао је да предност имају приоритетни радови, који ће у најкраћем периоду омогућити безбједније услове у саобраћају, као и ријешити најспорнија питања о уређењу проблема паркинг мјеста.

„Данашњи састанак смо искористили да представимо идејно рјешење трасе пута, као и идејно рјешење паркинг гараже и новог паркинг простора у Б-блоковима у склопу кога ће бити играђено и дјечије игралиште“, рекао је Ивановић.

На састанку су донесени и закључци о изградњи тротоара са једне стране коловозне траке у насељима, гдје је то неопходно, затим о уређењу постојећих и изградњи нових аутобуских стајалишта, те изградња нових паркинг мјеста.

Pin It on Pinterest

Share This