Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Одржан међународни турнир „Зворник 3×3”

Одржан међународни турнир „Зворник 3×3”

08.07.2024.

Током викенда у Зворнику је одржан међународни турнир „Зворник 3×3” на коме је учествовало14 јуниорских и 13 сениорских екипа. Град Зворник подржава све активности које промовишу спорт, културу, образовање и укључивање што већег броја грађана у друштвени живот града. Према ријечима градоначелника Зворника Бојана Ивановића, овај турнир из године у годину  посјећеношћу и бројним учесницима из различитих градова и држава доказује да је познат у цијелом региону.

„Да је баскет најдинамичнији спорт на свијету потврдио је и турнир у уличном баскету три на три који је одржан у нашем граду. Уживао сам у мајсторству баскеташа из региона, а вјерујем да су у сјајном спортском надметању уживали и наши суграђани. Честитам побједницима, захваљујем организаторима, а поносан сам што је Зворник још једанпут потврдио да може бити добар домаћин великим спортским догађајима. Ми ћемо свакако наставити подржавати све манифестације које промовишу спорт и здрав живот,“ истакао је градоначелник Ивановић.

Награда за прво мјесто у износу од 4.000 КМ отишла је у руке сениорске екипе „3×3 075” из Тузле, а 1.000 КМ другопласираној екипи „3×3 Бијељина”. Покровитељ турнира је Град Зворник и бројне компаније из Зворника и регије.

Pin It on Pinterest

Share This