Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Одржан концерт дјечијих хорова поводом Дана града

Одржан концерт дјечијих хорова поводом Дана града

20.05.2022.

На платоу испред музичке школе синоћ је у оквиру програма обиљежавања Дана града Зворника одржан концерт три дјечија хора. Пред бројном публиком наступили су „Звончићи“ – дјечији хор Дома омладине, Хор Основне музичке школе „Војин Комадина“ и Мали хор Основне музичке школе „Војин Комадина“.

Дјечији хор Дома омладине „Звончићи“ води Христијана Сандић и постоје већ шест година. Имали су више од 50 наступа широм региона,а кроз хор је прошло више од 100 малишана.  Својевремено су отворили манифестацију Дани Српске у Србији у Комбак дворани у Београду, учествовали у манифестацији „С љубављу храбрим срцима“ у Банском двору у Бањалуци, на Лутфесту у Источном Сарајеву. Сваког децембра Звончићи организују концерт Подијели чаролију када прикупљају слаткише за малишане који немају.

Хор Основне музичке школе „Војин Комадина“ под диригентском палицом професора Љубише Поповића похађају талентована дјеца узраста од 12 до 14 година. Учествују на свим манифестацијама које организује Град Зворник, али и на бројним такмичењима и догађајима у региону.

Као трећи наступио је Мали хор Основне музичке школе „Војин Комадина“, који  окупља малишане узраста од 4 до 11 година и већ су снимили два спота за пјесме које изводе. Наступали су на бројним манифестацијама, а учествовали су и у различитим кампањама, као што је „С љубављу храбрим срцима“. Мали хор је направио пјесму свом граду за рођендан под називом „Зворник, најљепши град“ и наступају  под диригентском палицом професорице Дијане Зекановић.

Више од сат времена публика је могла да ужива у пјесмама зворничких малишана.

Pin It on Pinterest

Share This