Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Одржан други Дан отворених врата

Одржан други Дан отворених врата

09.11.2022.

Данас је у Градској управи Зворник одржан Дан отворених врата као један од механизама комуникације са локалном привредом.

Биљана Милић, шеф Одјека за управљање развојем и међународну сарадњу, рекла је да је циљ овог догађаја да предузетници и привредници презентују проблеме са којим се суочавају у пословању, те да им се помогне у њиховом рјешавању.

Неки од присутних изнели су мишљење да би требало да постоји активно удружење занатлија и предузетника које би заступало њихове интересе, упознавало их са обавезама и правима, борило се за побољшање статуса предузетника.

Појашњено је да Градска управа то поздравља, јер би на тај начин имала одговарајућег партнера за разговоре, али да иницијатива треба да потекне од предузетника.  

Они који су присуствовали данашњем догађају оцијенили су да је добро што је уведен Дан отворених врата, те да је евидентно да Градска управа настоји да у оквиру могућности помогне предузетницима и континуирано унапређује амбијент за њихово пословање.   

Ово је други Дан отворених врата за предузетнике који Градска управа Зворник организује квартално. Резултат претходног јесте да је ријешен конкретан проблем који се односио на компликовану процедуру издавања сагласности за музику уживо у угоститељским објектима. „Поступили смо истог дана и скратили процедуру односно омогућили да се подношење захтјева и издавање рјешења обавља електронским путем“ – рекла је Милићева.

Pin It on Pinterest

Share This