Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Одржан „Дијалог заједнице Зворник“

Одржан „Дијалог заједнице Зворник“

03.03.2023.

„Дијалог заједнице Зворник“ на којем је учествовало 29 грађана и грађанки одржан је у уторак, 28. фебруара 2023. године у Зворнику.

У разговору су учествовали представници зворничких активних организација цивилног друштва, као и јавних институција, вјерских заједница и други друштвени актери, који својим ангажманом свакодневно утичу на бољи развој заједнице. Разговарано је о заједничким приоритетима, проблемима и изазовима у заједници, као и потенцијалним рјешењима која могу бити спроведена с коначним циљем јачања повјерења и друштвене кохезије.

Посебно је истакнута важност партнерства и заједничког дјеловања, не само због успјеха иницијатива, већ и због снажнијег заједничког утицаја на рјешавање проблема и развој заједнице.

Учесници “Дијалога заједнице Зворник” разговарали су о неколико кључних поља дјеловања, као што су: омладински активизам, развијање туристичке понуде, очување културно-историјских споменика, сарадња са околним општинама, те увезивање и сарадња међу актерима у локалној заједници.

„Дијалог заједнице Зворник“ реализован је у оквиру пројекта „Јачање повјерења и кохезије у заједницама у Босни и Херцеговини“, који финансира Европска унија (ЕУ), а заједно спроводе ЕУ, Уједињени нације у БиХ, Мисија ОЕБС-а у Босни и Херцеговини и Савјет Европе.

Pin It on Pinterest

Share This