Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Због лоших временских услова дезинсекција комараца на потезима највећих жаришта на територији града која је била најављена за вечерас и сутра одгођена је за петак, 23. јул, и суботу, 24. јул, у времену од 19:00 до 23:00 часа.

За 23. јул уништавање комараца предвиђено је у насељеним мјестима Дрињача, Дивич, Цер и град, а за 24. јул у Каракају, Економији, Улицама и Челопеку.

Становништво, нарочито особе склоне алергијама и срчани болесници, упозоравају се да се за вријеме замагљивања склоне, те да затворе прозоре на стамбеним објектима. Излазак се препоручује након нестанка магле.

За вријеме замагљивања возачи треба да смање брзину на минималну због отежане видљивости на путу, а власници пчела да пчелињаке држе затворене све до потпуног нестанка магле из подручја дјеловања биоцида у насељу или да у вријеме предвиђено за третирање буду у пчелињацима како би радници „Санитације“ на вријеме зауставили апарате на том потезу.

Уништавање комараца обавиће Д.О.О. „Санитација“ Зворник, а додатне информације могу се добити код координатора акције Стефана Перића, тел. бр. 066/667-045.

Pin It on Pinterest

Share This