Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Од понедељка запрашивање комараца на подручју града Зворника

Од понедељка запрашивање комараца на подручју града Зворника

04.07.2023.

Дезинсекција комараца, односно запрашивање, на подручју града Зворника биће обављена од понедељка, 10. јула до сриједе 12. јула. У случају лоших временских услова, поступак ће се обавити првих наредних повољних дана, о чему ће становништво бити накнадно обавијештено.

Из предузећа д.о.о. „Санитација“  упозоравају да се становништво склони током замагљивања, да се затворе прозори на свим стамбеним објектима. Посебан опрез се савјетује особама склоним алергијама или срчаним болесницима. Возачима се препоручује да за вријеме третмана смање брзину због смањене видљивости. Власници пчела пчелињаке морају да држе затворене до потпуног нестанка магле или да буду присутни како би на вријеме зауставили апарате у том потезу.

У понедељак, 10. јула у термину од 19.00 до 23.00 часа дезинсекција ће се обављати у Дрињачи, Дивичу, на подручју града, у Церу и Каракају. Следећег дана у истом периоду запрашивана ће бити насеља Економија, Улице, Челопек, Табанци и Тршић. Дезинсекција у сриједу, 12. јула од 19-23 часа биће спроведена у Козлуку, Кисељачком путу, Пађинама, Роћевићу, Шепку, Брањеву и Пилици.

Координатор акције је Стефан Перић из предузећа „Санитација“ и могуће га је контактирати за сва додатна питања путем телефона 066/667-045.  

Pin It on Pinterest

Share This