Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Објављен Билтен Града Зворника

Објављен Билтен Града Зворника

18.05.2022.

Градска управа Зворник објавила је Билтен Града Зворника за 2021. годину који садржи информације о активностима градоначелника, одјељења, служби, Скупштине града, као и о значајнијим догађајима у граду у протеклој години.

Између осталог Билтен информише о конститутивној сједници градске Скупштина, отварању моста краља Александра Првог Карађорђевића за све грађане, почетку реализације пројекта „Паметни градови – ка дигиталној трансформацији градова у БиХ“, формирању Савјета за образовање и запошљавање града Зворника. Пред вама је и годишњи интервју са градоначелником, као и интервју са дугогодишњим начелником Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Миланом Цвијетиновићем који је 2021. године испраћен у пензију. Зворничанка Велка Гелић, која је и службеница у Градској управи Зворник, поделила је своје и искуство свог сина у борби за његово излечење. Све ово, као и остале актуелности које су обиљежиле претходну годину садржане су у годишњаку Града Зворника.       

Билтен је свјетлост дана угледао у седмици када организујемо манифестације поводом Дана града – 21. маја. Штампан је у тиражу од 500 примјерака, а доступан је и у електронској форми.

Pin It on Pinterest

Share This