Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Обезбијеђена паркиралишта и превоз за концерт Лепе Брене у Зворнику

Обезбијеђена паркиралишта и превоз за концерт Лепе Брене у Зворнику

02.08.2022.

У уторак, 02. августа концертом Лепе Брене биће отворено 21. Зворничко љето. Због велике посјете која се очекује из других градова и региона, биће успостављен посбеан режим саобраћаја и паркирања, како би се избјегле гужве.

Градска управа Зворник и Полицијска управа обезбиједили су 16 паркиралишта на подручју самог града за возила која долазе из правца општина Милићи, Братунац, Власеница и других и у Каракају за возила која долазе из правца Бијељине, Тузле, Лознице.

На подручју града обезбијеђена су паркиралишта на градској плажи, у школском дворишту, на игралишту „Соколског дома“, поред стадиона ФК „Дрина“ и на Аутобуској станици.

На подручју Каракаја паркиралишта су обезбијеђена на следећим локацијама: код Технолошког факултета, код бившег Интерекса, управне зграде „Електродистрибуције“, Царинског терминала, код цркве, у пословној зони „Јадар“, код ТШЦ Каракај, код „Алумине“ д.о.о, Бинга, Металног и Робота.

Аутобуси ће кретати на сваких 15 минута од Бокситове бензинске пумпе и бесплатно превозити путнике до улаза у град одакле ће пјешачком стазом поред ријеке Дрине стизати до бине на градској плажи. На исти начин, по завршетку концерта, посјетиоци ће бити враћени у Каракај.

Градска управа Зворник и Полицијска управа Зворник апелују на све грађане из других градова и општина да се придржавају упутстава редарских служби и полицијских службеника, да буду стрпљиви, те да дођу раније. Паркинг мјеста биће обиљежена словом „П“ и путоказом ће бити означено гдје се налази паркинг.

Све ће бити видно истакнуто и уочљиво, а посјетиоцима ће помагати полицијски службеници који ће се налазити на магистралним путевима гдје ће се вршити укључивање и искључивање саобраћаја, као и редарске службе које ће на паркинзима вршити правилан распоред возила. Први аутобус полази у 19.00 часова. Сва возила која буду непрописно паркирана уклониће „паук“.

Pin It on Pinterest

Share This