Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Новогодишњи кутак на платоу испред музичке школе

Новогодишњи кутак на платоу испред музичке школе

22.12.2022.

Туристичка организација града Зворника и ове године је, поводом Нове године и Божића, уљепшала плато испред Основне школе „Свети Сава“ и ОМШ „Војин Комадина“ тако да суграђани и гости имају могућност да и на овом мјесту осјете дах празника.

Дупли круг је окићен гирландама и новогодишњим украсима, поред је Деда Мраз који држи балоне, а своје мјесто нашла је и украшена клупа, док је околни простор попуњен новогодишњим  елементима – дрветом са украсима, врећом и поклонима, новогодишњим путоказом, таблама, бијелим гранчицама.

Постављена је и плочица која промовише званични профил Туристичке организације града Зворника на друштвеној мрежи инстаграм #visitzvornik.

Директор ТОГЗ-а Ивана Ђокић Милановић каже да ове године у овом градском кутку доминира бијела боја са циљем да “сњежним колоритом” допринесу новогодишњој еуфорији у граду и најљепшем расположењу, посебно код најмлађих.

 „Трудимо се да сваке године овај кутак украсимо тако да освоји срца свих. Осим што је овако украшен плато лијеп за видјети и буди најрадоснија осјећања, он је и право мјесто за сликање, а те фотографије које се потом дијеле на друштвеним мрежама најбоља су промоција Зворника.“

Pin It on Pinterest

Share This