Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Нове књиге школске лектире и обновљена фасада у школи у Пилици

Нове књиге школске лектире и обновљена фасада у школи у Пилици

13.03.2024.

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић посјетио је јуче Основну школу „Никола Тесла“ у Пилици и разговарао са директорицом школе Миленом Илић.

Према ријечима градоначелника Ивановића завршени су радови на санацији дијела фасаде који је био оштећен и који је угрожавао безбједност ученика. За овај пројекат из градског буџета издвојено је 12.000 КМ.

„Стварање бољих услова за похађање наставе у свим зворничким школама биће један од главних приоритета и убудуће, јер млади и образовани људи су кључан ресурс за развој нашег града,“ истакао је Ивановић.

Градоначелник је донио и поклон пакет од 25 наслова и 80 књига школске лектире за школску библиотеку, што ће, како је истакла директорица Илић, олакшати образовни процес и ученицима ове школе, али и наставницима.  Уједно, она се захвалила Градоначелнику и Градској управи на изузетној сарадњи и подршци, коју ова школа има.

У саставу школе налазе се двије петоразредне основне школе у Локању и у Барама. У школској години 2023/24  укупно је уписано 169 ученика распоређених  у 16 одјељења.

Pin It on Pinterest

Share This