Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Нестрадале Зворничанке на поклоничком путовању

Нестрадале Зворничанке на поклоничком путовању

13.10.2022.

Данас су у близини Овчар Бање настрадале у Западној Морави двије Зворничанке, а више их је повријеђено, након што је пукао висећи мост ка манастиру Јовање. Два аутобуса са вјерницима из Зворника и Челопека кренули су на поклоничко путовање у манастир Ђунис. Градоначелник Зворника Зоран Стевановић изразио је саучешће породицама.

 „Према информацијама које су објавили медији, на путу према коначном одредишту, два аутобуса  са подручја нашег града су стали да предахну, а неки од путника су висећим мостом преко Западне Мораве покушали да пређу на другу страну, гдје се налази такође једна светиња. Приликом њиховог преласка конструкција моста је попустила. Нажалост, према првим информацијама имамо двије особе женског пола, које су преминуле. Још једанаесторо њих је повријеђено и на путу су према болници у Чачку. Ка мјесту несреће отишло је неколико свештеника,“ рекао је градоначелник Стевановић.

Делегација Градске управе града Зворника кренула је ка Чачку да пружи подршку Зворничанима који се налазе на мјесту несреће. 

Pin It on Pinterest

Share This