Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

21.02.2020. године

Радовима у Рибарској улици почеле су активности на реконструкцији градских улица које се у континуитету одвијају већ неколико година.

Замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић рекао је да ће градске улице бити предмет реконструкције и током ове године за шта ће бити утрошено између 700.000 и 800.000 КМ.

„Почели смо са Рибарском улицом, a сљедећи пројекти су довршетак реконструкције  улице на Гробницама, уређивање платоа на раскрсници улица Симе Перића и Браће Обрадовића и паркинг простора између Болнице и Дома здравља. У плану је, након тога, да се приступи уклањању стијене у улици Браће Обрадовића како би ову улицу проширили. У плану је и реконструкција улице изнад стадиона ФК „Дрина“ гдје очекујемо да предузеће „Водовод и комуналије“, као и Телеком, прегледају своју подземну инфраструктуру и предузму потребне радове. Након тога ће и та улица бити асфалтирана, а потом ћемо уредити паркинг простор испод црпне станице Мејдан. У плану је и да и у улици Браће Југовића, иза зграде Б-19, изградимо водоводне и канализационе инсталације, те да је асфалтирамо.“

У Рибарској улици у првој фази биће измјештена траса улице у складу са Регулационим планом, израђен потпорни зид и доњи строј пута. Друга фаза обухватиће завршне радове на хабајућем слоју.

Pin It on Pinterest

Share This