Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Награђени најбољи зворнички основци
Награђени најбољи зворнички основци

Данас је у великој сали Градске управе Зворника организован пријем за вуковце основних школа, ученике генерације и најуспјешније ђаке на регионалним и републичким такмичењима. Градоначелник Зворника Зоран Стевановић наградио је најбоље зворничке основце.

„Прије свега желим да честитам не само вама ђацима на постигнутом успјеху, већ и вашим родитељима и наставницима и да вам пожелим да стварате свијет бољи од овог и да израстете у боље људе него што смо ми данас. Ви сте пробрана екипа, а ту сте због свој заслуга и залагања, преданог рада. Ја вас молим да у животу који је пред вама наставите тако. Постављајте себи високе циљеве и сваки дан радите како бисте их остварили,“ обратио се градоначелник Стевановић окупљеним најбољим зворничким основцима.

Њих 30 су основну школу завршили са најбољим резултатима и Вуковом дипломом.

Градоначелник је овом приликом наградио и 87 ученика који су постигли успјех на регионалним и републичким такмичењима, од чега је 10 ученика ОМШ „Војин Комадина“, док је њих 17 освојило једно од прва три мјеста на школским регионалним или републичким такмичењима.

Укупно 40 ученика постигло је спортске резултате на поменутом нивоу, док је из екипних такмичења из двије зворничке средње школе награђено седам екипа, а из основних школа осам екипа је освојило неко од регионалних или републичких знамења.