Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Дугогодишњи начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Градске управе Зворник Милан Цвијетиновић свечано je испраћен у пензију.

На испраћају у кабинету градоначелника Зорана Стевановића били су и његови најближи сарадници.

 Градоначелник је поручио да је Милан оставио озбиљан траг у Градској управи те да су многи од њега учили како да раде и да дају најбоље резултате, али и како да се понашају у односу са странкама и колегама.

У кризним периодима за наш град и суграђане какви су били у вријеме поплава 2010. и 2014. године био је неко ко је својим несебичним радом дао допринос рјешавању новонасталих проблема и ситуације. Примао је странке, свакога саслушао и настојао да му помогне, био пун разумијевања за раднике који су, захваљујући његовом богатом радном и животном искуству, увијек од њега могли да добију добронамјерне савјете. Давао је приједлоге за унапређење рада, увео позитивне новине попут издавања рјешења за отварање предузетничке радње за један дан, припремао и водио рачуна да све прође како треба на манифестацијама и другим догађајима из ресора његовог одјељења које је Град организовао или био суорганизатор. Изгарао је на послу, подједнако у радно вријеме и послије радног времена.

Изузетан сарадник на кога се градоначелник увијек могао ослонити, добар шеф, успјешан организатор посла, а прије свега добар човјек – ријечи су које најбоље описују начелника Милана Цвијетиновића који је у Општини, касније Граду Зворнику почео да ради у јулу 2007. године. Тешке здравствене проблеме доживео је 2018. године, а у заслужену пензију отишао је са мјеста стручни савјетник начелника за привреду и друштвене дјелатности.

Градоначелник му је пожелио срећне пензионерске дане и да сачува ведар дух који га је красио свих година.   

Pin It on Pinterest

Share This