Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » На Зворничком љету вечерас наступио Ђорђе Давид   

На Зворничком љету вечерас наступио Ђорђе Давид   

07.08.2022.

На бини поред ријеке Дрине за зворничку публику и госте из других градова вечерас je пјеваo Ђорђе Давид и Death saw. Он је истакао да је Зворник град у који воли да дође, гдје има пријатеље и где се осећа  лепо.

„Имати код кога доћи је велика привилегија, а вечерас први пут свирам у Зворнику. Још док сам био у Генерацији 5 слушао сам о зворничким летима која су феноменална. Сада ћу и ја доживети да будем део тог феноменалног и надам се да вас нећу разочарати.“

Градска плажа била је мјесто гдје је данас одржана још једна манифестација, 16. Зворнички котлић. Здравко Илић из зворничког Спортско риболовног удружења „Бисто“  рекао је да је на такмичењу у припремању рибље чорбе учествовало 12 екипа из Зворника, Братунца, Лознице, Тузле и Живиница.  И ова манифестација протекла је у веселој атмосфери и уз, прије свега, добро дружење. Након што је жири оцијенио узорке и прогласио побједнике, чорбе су, као и претходних година, послужене Зворничанима који су пратили ово такмичење.

Позориште за дјецу „Маслачак“ у оквиру Зворничког љета извело је три представе на платоу испред Основне музичке школе. Након што су се са зворничким малишанима дружили  Мики и Мини, Маша и Медо, синоћ су одиграли поучну представу „Тајни агент Мјау мјау“ која је рађена по тексту Јовице Тишме из Смедерева.

Мики, Мини, Маша, Медо су, како су рекли глумци,  омиљени ликови из цртаних филмова, док је Тајни агент Мјау мјау еколошка представа. Тајни агент и његова дјевојка са својим пријатељем далматинцем Лакијем су велики борци за екологију и другарство, а представа има и негативног лика Алпацова.  

Биоскоп на отвореном синоћ је организован на игралишту код Основне школе „Свети Сава“ а за окупљену публику приказан је филм „Хоћу мужа“.

Pin It on Pinterest

Share This