Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Међународни филмски фестивал „Први кадар“ у Зворнику

Међународни филмски фестивал „Први кадар“ у Зворнику

19.12.2022.

Шеснаести Међународни филмски фестивал документарног филма „Први кадар“ под мотом “Важно је бити први” у скраћеном издању почиње у сриједу, 21. децембра у Источном Сарајеву. Фестивал се сели у Зворник 22. децембра, гдје ће проглашење побједника и церемонија затварања бити одржана у петак, 23.12.2022. године у Дому омладине. 

У селекцији фестивала је 35 филмова у шест категорија: У фокусу, Екс Ју у фокусу, ТВ у фокусу, Кратке приче, Кључ за филм и Нови погледи.

Такмичарски програм у Зворнику почиње у 14.00 часова, док ће филм „Света Петка – крст у пустињи“ бити приказан у 19.00 часова када ће бити и разговор са аутором филма редитељем Хаџи-Александром Ђуровићем.

Карте су поклон Градске управе града Зворника и можете их преузети на билетарници Дома омладине. Програм фестивала можете преузети овдје.

Пријатељи овог филма, који су омогућили његово приказивање, су општине Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа и Град Зворник, који су и спонзори Фестивала, док је званична медијска агенција Фестивала Новинска агенција Републике Српске – СРНА.

Pin It on Pinterest

Share This