Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Малишани из „Наше радости“ посјетили Градску управу

Малишани из „Наше радости“ посјетили Градску управу

17.02.2023.

У склопу пројекта Дјечијег вртића „Наша радост“ под називом „У духу традиције и обичаја“  данас су малишани старије вртићке групе посјетили Градску управу Зворник гдје их је примио замјеник градоначелника Бојан Ивановић.

Он им је поручио да су увијек добродошли у Градску управу.

„Драго ми је да сте нас данас посјетили, а захвалност и директору и запосленима у нашој предшколској установи на едукативном пројекту који реализујете. Жеља је и наша, као и вас у вртићу, да и кроз овакве и сличне пројекте чувамо нашу културу, обичаје и традицију“ – рекао је замјеник градоначелника Ивановић.

Он је подсјетио да Град Зворник у континуитету годинама издваја  средства за стварање што бољих услова за боравак дјеце и проширење капацитета у овој предшколској установи, те најавио да би у наредних мјесец и по до два требало да буде отворен још један објекат вртића за боравак око 170 малих Зворничана.“

Психолог у вртићу Маријана Таборин истакла је да су у оквиру пројекта посјетили Народну библиотеку и музејску збирку, као и Туристичку организацију града Зворника, а да су све заокружили данашњом посјетом Градској управи.

„Током седмице имали смо и различите радионице које су се тицале наших обичаја, божићних и васкршњих, српског језика, знаменитости и историје града.“

У Градској управи малишанима је презентован грб Града Зворника, као и оно што се ради у овој институцији. Дјеца су показала интересовање, питали су и радо одговарали на питања, показавши велико знање и да су спремни за полазак у школу у септембру ове године.

Pin It on Pinterest

Share This