Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Редовна сједница Скупштине града Зворника, друга по реду, биће одржана у четвртак, 4. марта, у великој сали Градске управе Зворник са почетком у 10:00 часова.

Дневним редом предвиђено је разматрање  приједлога: Oдлуке о кредитном задужењу, Одлуке о усвајању буџета града Зворник за 2021. годину, Одлуке о извршењу буџета града Зворник за 2021. годину, Одлукe о усвајању Плана утрошка средстава од концесионих накнада за 2021. годину, Одлукe о утврђивању накнаде за уређење градског грађевинског земљишта за 2021. годину, те Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о комуналним таксама.

Пред одборницима ће се наћи и приједлози: Одлукe о коришћењу намјенских средстава посебних намјена од водних накнада, Плана о коришћењу намјенских средстава остварених по основу накнаде за експлоатацију шума, Одлукe о утврђивању критеријума категоризације спортова, спортских грана, услова за финансирање спорта и расподјели средстава спортским организацијама града Зворника, Одлуке о оснивању Професионалне ватрогасно-спасилачке јединице Зворник, Oдлуке о утврђивању листе стручњака за именовање конкурсних комисија за попуну упражњених радних мјеста у Градској управи Града Зворника, као и Одлуке о измјени Одлуке о предаји на управљање православног гробља у Челопеку.

Приједлог Одлуке о измјени Одлуке о оснивању организационе јединице ЈПВОУ Дјечији вртић „Наша радост“, Приједлог Одлуке о измјени Одлуке о формирању Првостепене стручне комисије о процјени потреба и усмјеравању дјеце и омладине са сметњама у развоју, Приједлог Програмa кориштења буџетских средстава за подстицај пољопривредне производње на подручју града Зворник за 2021. годину, Извјештај о стању у пољопривреди на подручју града Зворник у 2020. години, Информација о стању у спорту на подручју града Зворник за 2020. годину,  Извјештај о раду Комисије за повратак, развој и интеграцију за 2020. годину, Акциони план мјера за отклањање пропуста и неправилности утврђених по извјештају о проведеној финансијској ревизији града Зворника за период 1. јануар – 31. децембар 2019. године, Информација о стању криминалитета, јавног реда и мира и безбједности саобраћаја на подручју града Зворник за период 1. јануар – 31. децембар 2020. године и одборничка питања такође су тачке дневног реда.                                      

Због епидемиолошке ситуације у Републици Српској сједница ће бити организована у складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације о спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона и Упутством ЈЗУ „Институт за јавно здравство“ за спречавање појаве и ширења болести COVID-19 на радном мјесту.

Pin It on Pinterest

Share This