Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Град Зворник расписао је Јавни конкурс за додјелу новчаних средстава за суфинансирање трошкова једне процедуре вантјелесне оплодње који је отворен до 30. новембра текуће године или до утрошка планираних средстава.

За ову намјену из градског буџета биће издвојено 25.000 КМ.

Право на додјелу новчаних средстава могу остварити брачни парови који су већ користили три процедуре асистиране репродукције на терет средстава Фонда здравственог осигурања  Републике Српске или који су самостално финансирали двије процедуре вантјелесне оплодње из сопствених средстава, као и они који су имали двије неуспјешне процедуре на терет обавезног здравственог осигурања признате од Фонда здравственог осигурања Републике Српске и једну неуспјелу процедуру финансирану из сопствених извора, те они који конкуришу за процедуру донације репродуктивног материјала без обзира на број урађених претходних поступака.

Брачни парови морају имати пријављено пребивалиште на подручју града Зворник најмање 12 мјесеци од дана предаје захтјева.

Потребна документација и захтјев могу се доставити непосредно у Шалтер сали Градске управе Зворник или поштом на адресу Градска управа града Зворник, Одјељење за привреду и друштвене дјелатности, ул. Светог Саве бр. 124.  

Јавни конкурс је објављен на огласној табли и званичној интернет страници Града Зворника.

Pin It on Pinterest

Share This