Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Јубилеј рада и сарадње ПЕУ Корак и Града Зворника

Јубилеј рада и сарадње ПЕУ Корак и Града Зворника

12.03.2024.

Представници планинарско-еколошког удружења „Корак“ из Зворника, на данашњем састанку са градоначелником Зворника Бојаном Ивановићем, договорили су активности за предстојећу еколошку акцију, под називом „Април – мјесец чистоће“, која за основни циљ има резултат стварања чистијег Зворника.

Град Зворник је одлучио подржати активности удружења „Корак“ и  на тај начин придонијети у реализацији ове еколошке акције, као и њиховог годишњег плана, који према ријечима градоначелника Ивановића, су веома активни на очувању животне средине.

„Захвалан сам зворничким планинарима што већ деценију, на најљепши начин, промовишу природне љепоте нашег града, подижу свијест грађана о значају очувања животне средине и промовишу здрав начин живота“, истакао је градоначелник Ивановић.

Чланови удружења су овом приликом презентовали годишњи план и идеје, које ће интензивирати сарадњу у области екологије. Заштита животне средине подразумијева трајну обавезу свих чланова друштва, да својом  бригом о животној средини, као приоритетом од свеукупног значаја за друштво, допринесу њеном очувању.

Pin It on Pinterest

Share This