Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Још три мјесне заједнице биће обухваћене запрашивањем комараца 

Још три мјесне заједнице биће обухваћене запрашивањем комараца 

15.07.2022.

Запрашивање комараца на територији града Зворника планирано је у понедељак, 18. јула, и у уторак, 19. јула, у времену од 19:00 до 23:30 часова.

 Вршиће га три екипе зворничке „Санитације“, а у договору са надлежним одјељењем Градске управе Зворник која финансира запрашивање, повећан је број мјесних заједница тако да ће у уторак, поред Цера, Економије, Скочића, Козлука и Кисељачког пута третирањем бити обухваћени и Роћевић, Шепак  и Брањево.

Првог дана, односно у понедељак, овај поступак биће урађен на подручју Зелиња, Дрињаче, Дивича, града, Каракаја, Улица, Челопека, Тршића, Табанаца и Пађина.  

У случају да екипе не стигну да испуне план или због лоших временских услова запрашивање ће бити обављено првог наредног повољног дана.

Становништво, нарочито особе склоне алергијама и срчани болесници, упозоравају се да се за вријеме запрашивања склоне, те да затворе прозоре на стамбеним објектима. Излазак се препоручује тек након потпуног нестанка магле.

У току замагљивања возачи треба да смање брзину на минималну због отежане видљивости, а власници пчела да пчелињаке држе затворене све до потпуног нестанка магле.

Додатне информације могу се добити путем телефона бр. 066/667-045.

Pin It on Pinterest

Share This